Vi søker etter styremedlemmer som bor i Nordland

14.01.2021

Vi søker etter styremedlemmer som bor i Nordland og kunne tenke seg å være med på å bygge opp Nordland.

Bli med i gjengen av damene som drifter Jegerjentene! Ta på deg utfordringen og hver med på å få flere jenter ut på jakt!

  • Synes du det hadde vært morro å arrangert jaktopplevelser i Nordland? Kanskje er du da vår nye arrangementansvarlig i Nordland! Du vil få masse hjelp, og vi har mye jaktmuligheter å ta av. Vi trenger en driftig dame som liker å jobbe praktisk.
  • Er du systematisk og flink på data? Kanskje du kunne tenke deg vervet som sekretær? Vi ser etter en dame som orker å stå med papirarbeidet! du vil jobbe tett sammen med styreleder.
  • Har du erfaring fra økonomi? Kanskje er du en kløpper med tall? Har du lyst til å være Nordlands kasserer? 🏆
  • Til slutt søker vi leder og nestleder i Nordland. Du som brenner litt ekstra for dette med å få flere jenter ut på jakt. Du som tenker at erfaring fra organisasjon og ledelse kommer godt med og at dette er en fin mulighet til å tilegne seg slikt. Eller du som finner mestring i å bringe flere sammen til et godt samarbeid og se idéene blomstre! 💪

Regionen skal bygges opp fra bunn, så her har du muligheten til å være med og stifte noe stort! Ta sjansen! Hopp i det! Bli med oss på laget 💃

Send en mail til Amaliebjoroy@jegerjentene.no om du kunne tenke deg å være med på å bygge opp Nordland eller har spørsmål.